Kategorie

Technologie přípravy pokrmů pro II. ročník - Brhlík Eduard, Romaňuk Juraj

  • Kód produktu: Technologie přípravy pokrmů (1984)
  • 1 Balení skladem
  • Běžně odesíláme v následující pracovní den po objednávce.

99,00Kč

Pro II. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník

zaměření kuchař a kuchař - číšník

překlad ze slovenštiny Jaromír Beránek
ilustrace Elena Klindová
střední formát knihy 15 x 21,5 cm
vydal: Merkur
rok vydání: 1984
vydání: 2. (1. české)
náklad: 12 000 výtisků
vazba tuhá laminovaná lesklá
246 stran
stav knihy: velmi dobrý, velice zachovalá
Antikvariátní POUŽITÁ KNIHA



Všechny ceny jsou konečné.

Nejsme plátci DPH

Rychlý kontakt

Objednávky přijímáme
NONSTOP

Číslo účtu Vám bude zasláno
po ověření stavu zboží
na skladě.

Osobní odběr
po dohodě možný

Přepravné je účtováno dle
celkové váhy zásilky.

CENÍK PŘEPRAVNÉHO
(zde)

Tel. kontakt: Po-Pá 9:00-18:00

Nákupní zóna
Jiráskova 497/22
252 19 Rudná u Prahy
Česká republika

MOB 603 318 813
obchod@nakupni-zona.cz

Copyright © 2025 Nákupní zóna. Powered by Zen Cart