Kategorie

Technologie přípravy pokrmů I., II., III. - Brhlík Eduard, Romaňuk Juraj

  • Kód produktu: Technologie přípravy pokrmů (1983)
  • 1 Balení skladem
  • Běžně odesíláme v následující pracovní den po objednávce.

199,00Kč

Učebnice pro I., II., III. ročník středních odborných učilišť studijní obor číšník, servírka

Kniha je doplněna bar. fotopřílohami na křídovém papíru

ilustrace Elena Klindová
střední formát knihy 14,5 x 20,5 cm
vydal: Merkur
rok vydání: 1983
vydání: 2.
náklad: 4 000 výtisků
vazba tuhá, laminovaná (omyvatelná)
254 stran + 16 stran bar. fotopříloh
stav knihy: velmi dobrý, zachovalá
Antikvariátní POUŽITÁ KNIHA



Všechny ceny jsou konečné.

Nejsme plátci DPH

Rychlý kontakt

Objednávky přijímáme
NONSTOP

Číslo účtu Vám bude zasláno
po ověření stavu zboží
na skladě.

Osobní odběr
po dohodě možný

Přepravné je účtováno dle
celkové váhy zásilky.

CENÍK PŘEPRAVNÉHO
(zde)

Tel. kontakt: Po-Pá 9:00-18:00

Nákupní zóna
Jiráskova 497/22
252 19 Rudná u Prahy
Česká republika

MOB 603 318 813
obchod@nakupni-zona.cz

Copyright © 2025 Nákupní zóna. Powered by Zen Cart